Marjan Minnesma, directeur van Urgenda:

“Loes is erg goed in het vertalen van je boodschap naar grote groepen mensen. Een kei in haar vak en heel leuk om mee te werken. Ze is zo goed, dat ik liever geen positieve aanbeveling schrijf, want dan raak ik haar misschien kwijt!”

 

Louise van Deth, executive director van STOP AIDS NOW!:

“Een combinatie van netwerk, gevoel voor timing, vasthoudendheid en professionaliteit maken Loes Visser tot een snel inzetbare en zeer gewaardeerde freelancer in drukke tijden.”

 

Paula Legen, hoofd communicatie van Het Nederlandse Rode Kruis:

“Loes heeft de gave om snel ‘part of the team’ te worden. Met haar professionele, creatieve en positief kritische inbreng heeft zij veel toegevoegde waarde en houdt een ieder scherp!”

Bianca Teeling, hoofd communicatie van vakcentrale FNV:

“Professioneel en collegiaal, zo omschrijven wij hier Loes Visser. Daarom staat ze hoog in onze lijst van favorieten.”

 

Sylvia Borren, directeur Greenpeace Nederland:

“Loes helpt mij altijd snel en slim in mijn voorbereiding voor radio- en TV-optredens, zij geeft achteraf gerichte feedback. Met humor, ook niet onbelangrijk!!”

 

Bart van Opzeeland, directeur van foodwatch Nederland:

“Loes is een inspirerende communicatiedeskundige, die altijd meedenkt en bereid is om haar hele netwerk af te struinen om het onderste uit de kan te halen. Ze werkt snel en is altijd opbouwend kritisch, ook over haar eigen werk. We hopen dat Loes nog lang voor foodwatch blijft werken!”

Ga naar boven